Nyheter

2018-08-13 - Agility och utställning

I helgen har två av syskonen i O-kullen varit ute på tävlingar. I lördags debuterade Owen i agility tillsammans med matte Åsa och det gjorde han med bravur - tre felfria lopp och en uppflyttningspinne - Grattis!

Disa (Opal) var på utställning igår. Det var på Örebro Läns Kennelklubbs Nationella utställning i Askersund och domare var Sara Nordin. Disa fick ett Excellent i unghundsklassen!

Sally (Olga) kom med matte och husse och hejade på syrran!

Nyheter

Owen tar igen sig i buren

Disa t v och Sally t h hälsar på varandra

2018-07-23 - Molly har tävlat agility

Kungälvs BK anordnade Sveriges största agilitytävling den 18 - 22 juli med ca 10 000 starter. Ronelkas Molly med husse Anders deltog alla fem dagarna i totalt sju lopp. Som bäst kom de på en 11:e plats av 64 startande och missade sin första pinne i Hopp-klassen med bara 0,5 sekunder och en placering. Ni var jätteduktiga - stort GRATTIS!

Molly tar sats mot hoppet

Husse Anders dirigerar in i tunneln

2018-07-08 - Utställningar i Tvååker

Ronelkas Mimmi deltog på Hallands Kennelklubbs Nordic Dog Show i Tvååker i fredags. De 30 Bostonterrierna dömdes av Marie Thorpe från Irland. Mimmi fick ett Excellent och blev trea i Championklassen.

På lördagen var det nationell utställning i Tvååker. 36 Bostonterrier var anmälda och de dömdes av Deborah Harbin från Australien. Ronelkas Owen fick ett VG och blev trea i Unghundsklassen och Ronelkas Opal "Disa" fick ett Excellent och blev också trea i Unghundsklassen.

Vi hann med ett besök av Ronelkas Nelly "Sally" med husse och matte också!

Disa på bordet t v och Owen går i ringen t h

Systrarna Nova t v och "Sally" t h

2018-07-01 - Rallylydnad och utställning

 

Två av syskonen i O-kullen har varit ute och tävlat i helgen. Igår var Owen på rallylydnadstävling på Värnamo BK. Owen och matte Åsa fick 96 poäng i Nybörjarklassen och är därmed uppflyttade till Fortsättningsklassen. Och poängen räckte till en hedrande 3:e plats! Stort grattis!

Idag har Disa (R. Opal) varit på utställning, Södra Älsvorgs Kennelklubbs nationella utställning i Borås. Bostonterrierna dömdes av Espen Engh från Norge som var väldigt hård och inte delade ut några Excellent! Disa fick alltså ett Very Good och blev etta i Unghundsklassen.

 

Owen sitter fint vid mattes sida

Domaren granskar Disa

2018-06-19 - Ändrade valpplaner

Tanken var ju att vi skulle ha parat Mimmi när hon (förmodligen) börjar löpa snart men vi har efter mycket funderande och diskuterande fram och tillbaka bestämt oss för att vänta ytterligare ett löp och istället (förhoppningsvis) få valpar till vintern/våren 2019.

2018-05-13 - Disa har varit på utställning

Idag har vi haft med oss Disa (Ronelkas Opal) på Skaraborgs Kennelklubbs Nordic Dog Show i Lidköping. Det var Disas första officiella utställning och domaren, Linda Mills från Irland, gav Disa ett Excellent och placerade henne som tvåa i Unghundsklassen.

Disa i ringen

2018-05-05 - J-kullen 9 år

Vårens sista gäng födelsedagsbarn är J-kullen som fyller 9 år idag! Ett stort GRATTIS -

vi önskar er alla en toppendag!

J-kullen 6 veckor gammal ute i gröngräset och leker - Jazza och lilla Jewel "Selma", James Dean "Dino", Jason och Jersey

Copyright © Kennel Ronelkas 2003-2018